Sjoerd van Huffelen stopt als voorzitter NVZF

19 okt 2018
Vier jaar was hij voorzitter van de NVZF, in november loopt zijn bestuurstermijn af.

Voorzitter Sjoerd van Huffelen:

"De afgelopen vier jaar heb ik me met veel plezier ingezet voor de ziekenhuisfysiotherapie. Nu mijn bestuurstermijn in november afloopt heb ik besloten me niet kandidaat te stellen voor een volgende termijn. Ik neem dan ook in de najaars ALV afscheid van de NVZF. Inmiddels ben ik in mijn dagelijkse werkzaamheden niet meer direct betrokken bij de ziekenhuisfysiotherapie. Het is belangrijk dat de NVZF een voorzitter heeft die volledig betrokken is bij ziekenhuisfysiotherapie en een optimale vertegenwoordiging kan zijn.

Ik bedank hierbij iedereen voor de samenwerking, steun en inzet de afgelopen jaren om de ziekenhuisfysiotherapie binnen Nederland verder te ontwikkelen. En wens iedereen enorm veel succes en inspiratie!"

Trefwoorden: