Symposium Ziekenhuisfysiotherapie Noordelijke Ziekenhuizen

13 feb 2020
Symposium Ziekenhuisfysiotherapie Noordelijke Ziekenhuizen, in samenwerking met Hanzehogeschool Groningen en KNGF, op 18 maart 2020

“Samen of alleen?”

Voor de 2020 editie van ons symposium -op woensdag 18 maart a.s.-, sluiten we deels aan bij de tweede van vier jubileumsessies die de Opleiding Fysiotherapie organiseert in het kader van het 85jarige bestaan van haar Nederlandstalige opleiding en 25-jarig bestaan van haar International Physiotherapy Programme in mei van dit jaar.

De jubileumlezingen voor werkveld, alumni, studenten, docenten en overige geïnteresseerden vinden plaats in het Wiebenga (Petrus Driessenstraat 3, Groningen).  18 maart staat in het teken van de vraag “Samen of alleen?”.
Per sessie vinden drie lezingen plaats door gepromoveerde en promoverende (oud-)collega’s van de opleiding / het lectoraat Healthy Ageing, Allied Health Care and Nursing. Accreditatie voor het kwaliteitsregister van het KNGF wordt aangevraagd.

Parellelsessie Ziekenhuisfysiotherapie: Voor het Symposium Ziekenhuisfysiotherapie organiseren we tijdens Lezing 2 (de rest van de bijeenkomst volgen we het algemene programma) een parallelsessie, waarin vanuit het UMCG een lezing wordt gegeven met als titel “Fysiotherapeutische zorginnovatie thoraxchirurgie: de juiste zorg op de juiste plaats”.

Daarnaast willen we in een interactieve “Delen en Ophalen” sessie het vervolg van de samenwerking tussen ziekenhuizen en hogeschool bespreken. De NVZF is betrokken bij dit symposium.

Lees meer en meld je aan

Trefwoorden: