anne-verhoeven-knip.jpg
17 november 2022

Anne Verhoeven, algemeen bestuurslid

In november 2022 toegetreden tot het bestuur van de NVZF.

Anne studeerde Gezondheidswetenschappen en Fysiotherapie en is op dit moment bezig met haar master Klinische Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Utrecht.
Sinds 2014 is zij werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2015 als klinisch fysiotherapeut waarbij zij voornamelijk werkt binnen de Orthopedie, Traumatologie en Chirurgie.

‘Door middel van mijn studie KGW (richting fysiotherapiewetenschap) en de bestuursfunctie bij de NVZF wil ik mijn bijdrage leveren aan het verbeteren en veranderen van de zorg, zodat we ook in de toekomst kwalitatief goede zorg kunnen leveren die voor iedereen toegankelijk is. Ik wil mensen in beweging krijgen, of dat nu patiënten, collega zorgverleners of beleidsmakers zijn. Als afstudeerthesis ga ik, met beweeggegevens gemeten door accelerometer, een tool ontwikkelen om het beweeggedrag van klinisch opgenomen patiënten beter te kunnen voorspellen. Zodat klinische fysiotherapeuten gerichter en efficiënter hun interventies in kunnen zetten en patiënten fysiek actiever worden.

Ik heb ga met veel enthousiasme aan de slag als bestuurslid voor de NVZF.’